Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

GTA VI Trailerplaner avslöjade av Rockstar Games

Rockstar Games har efter mycket väntan och spekulationer tillkännagivit att trailern för Grand Theft Auto VI kommer att lanseras i december. Denna nyhet kommer som en del av firandet av företagets kvartssekeljubileum, med stora förväntningar på en premiär under The Game Awards den 7 december, även om inget officiellt datum ännu är satt.

Spelets första inblick lovar att introducera fansen till ett nytt kapitel i den legendariska spelserien. I ett uttalande från Rockstar Games delas entusiasmen: ”Vi är glada att kunna bekräfta att vi arbetar med den nästa delen i Grand Theft Auto-serien. Vi är fortfarande tidigt i utvecklingen, men vi är så exalterade över att dela mer med er snart.”

GTA VI, som är den senaste delen sedan lanseringen av GTA V 2013, ryktas utforska nya territorier, inklusive en fiktiv version av Miami. Spelet beskrivs som det mest expansiva och ambitiösa projektet hittills inom serien. Denna uppföljare kommer efter rapporter från Bloomberg i december 2022 om att spelet närmar sig slutskedet av utvecklingen, med förväntningar om en release 2024.

Med över 160 miljoner sålda exemplar av GTA V, står serien som en av de mest framgångsrika i spelhistorien. GTA VI:s förestående trailer är inte bara en milstolpe för Rockstar Games utan också en viktig händelse för spelentusiaster världen över. Fansen håller andan inför december, då de förväntas få en första titt på det som kan bli nästa bästsäljande titel i spelvärlden.Output

Senaste Nyheter Sverige