Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Ingen Mer Gratis Testperiod för Game Pass vid Starfield-Lansering

Är du sugen på att testa Starfield? Då får du öppna plånboken! Microsoft har nämligen bestämt sig för att slopa testperioden för Game Pass. Det här innebär att om du vill ge dig ut i rymden med det nya spelet vid lansering, ja, då måste du antingen ha en Game Pass-prenumeration eller slanta upp för hela spelet.

Xbox Game Pass har varit en riktig guldgruva för alla oss spelälskare. För en liten peng har man kunnat få tillgång till en hel massa spel, både nya pärlor och gamla godingar. Och det bästa av allt? Man har kunnat testa tjänsten i två veckor för en spottstyver! Men nu har Microsoft faktiskt beslutat att avskaffa denna möjlighet, just i tid för lanseringen av det mycket omtalade spelet Starfield.

Starfield har varit på allas läppar sedan det annonserades. Spelet, som släpps den 6 september, låter dig utforska rymden, anpassa din egen karaktär och till och med vara kapten på ditt eget rymdskepp. Låter det som en dröm? Absolut! Men nu blir det alltså lite krångligare för oss som hade tänkt att utnyttja Game Pass för att komma åt spelet. Tidigare kunde man nämligen uppgradera till deluxe-versionen av spelet genom att bara betala mellanskillnaden mellan standard- och deluxe-versionen. Men nu måste man alltså antingen skaffa en fullständig prenumeration på Game Pass eller köpa spelet rakt av.

Vad som händer med Game Pass-testperioden i framtiden återstår att se. Just nu är det i alla fall klart att om du vill spela Starfield när det släpps, då krävs det antingen en fullständig Game Pass-prenumeration eller att du köper spelet. Så det är dags att börja spara, vänner!

Senaste Nyheter Sverige