Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Kvinna avlider efter älgkrock på E20

Under söndagskvällen i Eskilstuna inträffade en tragisk kollision på E20 mellan en personbil och en älg, vilket resulterade i en kvinnas död.

En kvinna i 60-årsåldern, som var passagerare i personbilen, avled till följd av sina skador efter kollisionen. Trots den tragiska händelsen överlevde en annan passagerare, en man i samma åldersgrupp, utan allvarliga skador.

Efter den initiala olyckan hamnade älgen mitt på vägen, vilket ledde till en andra krock. En man i 80-årsåldern som var i det andra fordonet fördes till sjukhus med lindriga skador.

Presstalespersonen vid polisen, Olle Elverot, kommenterade olyckan: ”Det är en sorglig händelse, och utredningen pågår enligt rutin när ett dödsfall inträffar.”

Det är viktigt att notera att både förare och passagerare uppmanas att vara extra försiktiga när de färdas på vägar där det finns risk för viltövergångar, särskilt under kvällstid. Polisen fortsätter att undersöka olyckan och samlar in ytterligare uppgifter från vittnen och andra berörda parter.

Senaste Nyheter Sverige