Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Prinsessan Märtha Louise Gifter Sig Med Durek Verrett i 2024

Prinsessan Märtha Louise och den amerikanske schamanen Durek Verrett har meddelat sitt kommande bröllop. De planerar att utbyta löften i Norge den 25 juni 2024.

Ett år efter sin förlovning meddelar prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett att de har satt ett datum för sitt bröllop. Detta kommer att vara den första kungliga vigseln i Norge sedan 2001.

Prinsessan Märtha Louise är ingen främling för allmänheten. Hon är den tredje dottern till kung Harald och drottning Sonja. Hon har tidigare varit gift med Ari Behn, med vilken hon har tre barn. Tragiskt nog avled Ari Behn 2019. Durek Verrett, å andra sidan, är en erkänd amerikansk schaman och författare.

Deras relation har inte undgått offentlighetens öga. Medan en del ifrågasätter förhållandet mellan en prinsessa och en schaman, står paret stadigt sida vid sida. Som prinsessan Märtha Louise nyligen delade: ”Vi är oerhört glada över att äntligen kunna dela med oss av vårt bröllopsdatum. Vi har längtat efter detta ögonblick, och vi är fyllda av förväntan inför att påbörja nästa kapitel tillsammans.”

Trots att bröllopsceremonin kommer att vara för en nära krets, planeras det en festlig samling för allmänheten – en chans för folket att delta i firandet.

Medan förberedelserna fortskrider, kommer ögonen från både Norge och resten av världen utan tvekan att följa varje steg på vägen mot den stora dagen.

Senaste Nyheter Sverige