Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Chris Evans och Alba Baptista Gifta i Hemlig Ceremoni

Skådespelarna Chris Evans och Alba Baptista har stillsamt ingått äktenskap i en hemlig ceremoni nära Boston.

Paret, som har varit ett par sedan 2022, utväxlade sina löften i en intim ceremoni lördagen den 10 september 2023, omgiven av nära vänner och familjemedlemmar.

Enligt källor ville Evans och Baptista att deras bröllop skulle vara så privat som möjligt. ”De ville inte ha någon medieuppmärksamhet. De ville bara vara omgivna av sina närmaste på deras speciella dag,” sade en insatt källa.

De första ryktena om deras relation började sväva 2021 när de arbetade tillsammans på filmprojektet ”Ghosted”. Det dröjde dock till november 2022 innan de för första gången syntes tillsammans offentligt. Deras relation blev officiell när de delade en bild tillsammans på Instagram i januari 2023.

Evans, 42 år, är mest känd för sin roll som Captain America i Marvels filmuniversum, medan Baptista, 26, är en portugisisk skådespelerska mest känd från Netflix-serien ”Warrior Nun”.

En talesperson för Evans bekräftade nyheten till People magazine och uttalade, ”Chris och Alba är mycket lyckliga. De ville ha en liten och privat ceremoni med sina närmaste vänner och familj.”

Medan parets bröllop är en stor kändishändelse kommer det utan tvekan att vara stadens samtalsämne de kommande veckorna. Chris och Albas önskan om integritet är välkänd, vilket förklarar deras beslut att hålla ceremonin hemlig. Deras kärlek till varandra är dock uppenbar, och de ser ut att ha en ljus framtid tillsammans.

Senaste Nyheter Sverige