Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Sweden Rock 2024: Alice Cooper och Judas Priest Toppa Listan

Sweden Rock Festival avslöjar två av sina stora dragplåster för 2024: hårdrockslegendarerna Alice Cooper och Judas Priest.

För de rockentusiaster som väntat med spänning har festivalen nu bekräftat att dessa två ikoniska band kommer att gräva ned sina historiska rötter på Legends Stage den 5 juni 2024. Båda dessa band har format hårdrocksgenren och fortsätter att imponera publiken med sin kraft och passion.

Alice Cooper, känd som en av hårdrockens mest framgångsrika och inflytelserika artister, har erbjudit fansen en otrolig musikresa över fem decennier. Hans scenshow, berömd för sin teatrala och skräckinjagande prägel, förväntas dra stor uppmärksamhet under festivalen.

På samma sätt har Judas Priest, som började sin resa 1969, etablerat sig som en av de största inom genren. Bandet är älskat för sin klassiska heavy metal-sound blandad med nyanser av blues och rock’n’roll.

Fans som vill bevittna dessa uppträdanden kan börja köpa sina biljetter från den 25 oktober på festivalens officiella hemsida, www.swedenrock.com. Medan resten av lineupen ännu inte har avslöjats, kommer det att presenteras under kommande höst.

Om Sweden Rock Festival: Årligen arrangeras Sweden Rock Festival i Norje utanför Sölvesborg i Blekinge, och står stolt som Nordens största hårdrocksfestival. Varje år välkomnar den över 70 band som uppträder på dess fyra scener.

Senaste Nyheter Sverige