Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Oliver Ingrosso blir pappa till en son

Den framstående svenska DJ:n Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown har välkomnat en son till världen. Familjen Ingrosso uttrycker sin glädje över den nya tillökningen.

Oliver Ingrosso, känd för sina framträdanden på globala musikfestivaler som Tomorrowland och Ultra Music Festival, och Zoe-Fay Brown, som meddelade den glada nyheten på Instagram, har varit ett par sedan 2019. De förlovade sig förra året. Oliver, son till artisten Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, stiger nu in i rollen som förälder.

Pernilla Wahlgren, en av Sveriges mest uppskattade artister och känd från ”Wahlgrens värld”, visade sin entusiasm på sociala medier. ”Är så lycklig att jag snart blir farmor,” delade hon. Bianca Ingrosso, en populär influencer och även hon en del av ”Wahlgrens värld”, delade också sin glädje över broderns nyhet.

Ingrosso själv uttryckte sin känsla inför det nya kapitlet i sitt liv: ”Jag är så glad att jag har blivit pappa”, berättade han för Aftonbladet. Han fortsatte med att beskriva den lycka han känner med sin partner, Zoe-Fay, och beskrev deras resa genom graviditeten som ”fantastisk”.

För familjen Ingrosso markerar detta en ny början, och de ser fram emot många glädjefyllda stunder tillsammans.

Senaste Nyheter Sverige