Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Paul Pogbas mörka period: Droga, depression och dopningsavstängning

Paul Pogba, fotbollsikonen, har öppnat upp om sin mörka period av depression och droganvändning som ledde till en dopningsavstängning.

Paul Pogba, en av världens främsta fotbollsspelare, har nyligen delat med sig av sina utmaningar med depression efter personliga tragedier och det tryck han kände att ständigt leverera. Denna depression drev honom till droganvändning vilket resulterade i en sex månaders dopningsavstängning år 2022.

För några år sedan var Pogba på toppen av sin karriär, men bakom kulisserna brottades han med interna demoner. I en intervju med L’Équipe beskrev han hur han kände sig ”helt slut” och hur han använde droger som ett sätt att ”fly från verkligheten”. Han sa, ”Jag visste att det var fel, men jag kunde inte hjälpa mig själv”.

Efter den positiva dopningstesten förlorade Pogba sitt kontrakt med Manchester United, en enorm påfrestning för fotbollsstjärnan. Trots detta har Pogba lyckats vända sitt liv runt. Han har avstått från drogerna och återvände nyligen till fotbollsvärlden genom att skriva på ett kontrakt med Juventus.

Pogbas historia tjänar som en påminnelse om riskerna med droganvändning, men också om att det alltid finns ljus i slutet av tunneln. Oavsett status eller berömmelse, kan alla möta utmaningar i livet. Det är avgörande att söka stöd och hjälp i svåra tider.

Senaste Nyheter Sverige