Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Icardi köper Rolls-Royce Boat Tail,”Världens dyraste bil”

Mauro Icardi, den berömda argentinska fotbollsspelaren, sägs nu vara den tredje ägaren av den exklusiva Rolls-Royce Boat Tail, som ofta beskrivs som ”världens dyraste bil”.

Detta lyxiga fordon har tillverkats i endast tre exemplar. Jay-Z och Beyoncé, det kända musikparet, är ägare till det första, medan en anonym multimiljardär, kopplad till pärlindustrin, äger det andra. Nu rapporteras det att Icardi har lagt vantarna på det tredje exemplaret. Experter inom bilbranschen uppskattar bilens pris till mellan 250 och 300 miljoner kronor, även om Rolls-Royce inte har bekräftat detta officiellt.

”Det är en otrolig känsla att se en sådan mästerlig design och att veta att bara tre personer i världen äger en sådan,” sa en lokal bilentusiast som bevittnat bilens skönhet.

Denna Rolls-Royce är inte bara känd för sin prislapp utan även för dess detaljrika design. Den tar upp till fyra år att färdigställa och inkluderar lyxiga detaljer som silverbestick, porslinstallrikar och till och med två kylskåp, speciellt utformade för champagne.

Denna nyhet kommer under en tid när Icardi firar framgångar på fotbollsplanen med den turkiska klubben Galatasaray. Med 22 mål på 24 matcher förra säsongen och redan fyra mål denna säsong fortsätter han att imponera fansen.

Senaste Nyheter Sverige