Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Tuva Novotny avslöjar: Trebarnsmamma och ny film med Skarsgård

Skådespelerskan Tuva Novotny har nyligen öppnat upp om sitt privatliv och avslöjar att hon är mamma till inte bara ett, utan tre barn. Tillsammans med pojkvännen Alexander Skarsgård har de nyligen välkomnat sitt första gemensamma barn. Dessutom har paret samarbetat professionellt i den nya filmen ”Riket: Exodus”.

Tuva, känd från svenska produktioner som ”Skilda världar”, och Alexander Skarsgård, en av Sveriges mest framstående internationella skådespelare, har lyckats hålla sin relation borta från offentlighetens ögon. Men det var i podcasten ”Inte din morsa” som nyheten om deras förhållande först kom till allmänhetens kännedom.

Med relationen nu i rampljuset, har de båda också valt att öppna upp om sitt samarbete i Lars von Triers nya film. ”Alexander hade tolv sidor text och kom in och briljerade under en inspelningsdag”, berättar Tuva om inspelningen av ”Riket: Exodus”. Filmen kommer att innebära en kombination av båda skådespelarnas talanger och en glimt in i deras yrkesmässiga relation.

Förutom sitt gemensamma barn med Skarsgård har Novotny även dottern Ella Bjerrum Lersbryggen tillsammans med danske Nicolai Bjerrum Lersbryggen. Däremot har hon valt att hålla informationen om sitt tredje barn privat.

I intervjuer uttrycker Tuva en önskan att leva ett normalt liv trots all uppmärksamhet. ”Jag lever som jag alltid har gjort. Ett liv där jag vandrar på gatorna som jag alltid har gjort,” berättar hon för en tidning.

Sammanfattningsvis fortsätter Tuva Novotny och Alexander Skarsgård att överraska den svenska allmänheten, både med avslöjanden om deras privatliv och deras professionella samarbeten. Det återstår att se hur deras framtid, både som par och som kollegor, kommer att utvecklas.

Senaste Nyheter Sverige